Готвач
Джой Йога е йога център с подбрани преподаватели, с които заедно предлагаме, както йога, така и други разнообразни практики - от познати до авторски такива. В центъра предлагаме йога, аюрведа кухня, която е на растителна основа.
Основни задължения и отговорности
1. Извършва всички операции за приготвяне на кухненската продукция, предлагана от йога студио „Джой Йога“.
2. Следи за спазване на рецептурните изисквания, относно количество и качество на влаганите продукти, както и създава рецепти.
3. Следи за работата на машините, съоръженията и състоянието на посудата.
4. Издава и приема ястията и продуктите, оформя документи, относно приетото /издаденото количество.
5. Поддържа изискваната производствена хигиена на работното място съгласно санитарните изисквания.
6. Спазва правилата за организация и безопастност на труда и храните, както и противопожарната безопасност в кухнята.
7. Изпълнява и други конкретно възложени задачи, свързани с дейността.
8. Носи отговорност за вреди от рекламации за приготвената от него готварска продукция, в случаи на които задължително информира управителя.
9. Изготвя и продава храна, напитки и стоки на каса. Асистира клиентите с информация при избор.
10. Поддържа активна комуникация с управителя и другите служители в кухня с цел предаване на извършеното и споделяне на необходимото, както и синхронизация на физически произведеното/доставеното/продаденото със софтуера и онлайн менюто. Също, да контактува и с доставчици, и с представители на контролните органи във връзка с изпълняваната работа
Трябда да знае как да и съответно да извършва следното:
- Следи за спазване хигиената на суровините, качеството им, срока им на годност и правилното им съхранение;
- Следи за правилната употреба на кухненските съдове;
- Следи за спазване процеса на работа на кухненските машини и апарати;
- След приключване на работа дезинфекцира работното си място с подходящи за целта препарати, като спазва стриктно указанията за работа с тях;
- Работи съобразно нормативните актове и вътрешните инструкци, свързани с технологията на готварското производство
- Съблюдава наличните стоки и прави заявки за липсващи такива. Проследява получените доставки на момента.
- Изброява пероиодично всички налични суровини
Образование и квалификация
- Средно или средно-специално образование.
- Опит в хранително-вкусовата индустрия;
Работно време: Пълно работно време
Заплащане: Договорено възнаграждение според трудовия договор.
Допълнителни придобивки: Възможности за професионално развитие и обучение, достъп до йога класове в студиото.
-
Защо да търсите работа в RabotniMesta.bg?
Нови предложения за работа всеки ден Можете да избирате от широк спектър от работни места: Нашата цел е да предложим възможно най-голям избор Получавайте нови обяви по имейл Бъдете първите, които отговарят на нови предложения за работа Всички обяви за работа на едно място (от работодатели, агенции за набиране на персонал и други портали) Всички услуги за търсещите работа са безплатни. Ще ви помогнем да си намерите нова работа