За съжаление в момента няма свободни работни места за Сладкар.
Научете повече за други обяви за работа.
Търсене на работни места >>>Последни обяви за работа
Заместник-мениджър филиал (м/ж) - София, ул. Тодор Каблешков 28
Лидл България ЕООД & КО. КД
Заместник-мениджър филиал (м/ж) - София, ул. Д-р Атанас Москов 18
Лидл България ЕООД & КО. КД
Касиер-продавач на пълен/непълен работен ден(м/ж) - София, ул. Алабин № 35
Лидл България ЕООД & КО. КД
Специалист Рипортинг на обучения (м/ж)
Лидл България ЕООД & КО. КД
Касиер-продавач на пълен/непълен работен ден(м/ж) - София, Ринг Мол, ул. Околовръстен път № 214
Лидл България ЕООД & КО. КД
Software Developer
Cross Source
Касиер-продавач (м/ж) -Търговище, бул. Александър Стамболийски № 48
Лидл България ЕООД & КО. КД
Senior Java Developer
Cross Source
C/Embedded Software Developer
Cross Source
Касиер-продавач на пълен/непълен работен ден(м/ж) - София, бул. Мария Луиза № 58
Лидл България ЕООД & КО. КД
Аранжор нощна смяна (м/ж) - София, бул. Мария Луиза № 58
Лидл България ЕООД & КО. КД
Служител в магазин с избор на работно време (м/ж)-София, ж.к.Младост 3, ул.Д-р Атанас Москов № 18
Лидл България ЕООД & КО. КД
Хигиенист (м/ж) 30 ч/седм. - Стара Загора, ул. Хаджи Димитър Асенов № 3
Лидл България ЕООД & КО. КД
Digital Marketing Specialist
Astrea Recruitment
Служител в магазин с избор на работно време (м/ж) - София, ул. Алабин № 35
Лидл България ЕООД & КО. КД
Mechanical Product Designer – Tray & Pouch Packaging
Cross Source
Quality Engineer
Cross Source
DevOps Engineer
Cross Source
Backend Developer
Cross Source
Работа: Сладкар - Често задавани въпроси
👉 Каква е длъжностната характеристика на професията Сладкар?
Сладкар е професия, която изисква креативност и мазарство при приготвяне на различни сладкиши. Те трябва да планират, приготвят и декорират сладкиши и да имат добри знания за продукти и начини за приготвяне. Сладкарите трябва да имат умения за използване на различни инструменти и материали за приготвяне на сладкиши и да поддържат чистота и порядък в работното си пространство.