За съжаление в момента няма свободни работни места за Ферментатор.
Научете повече за други обяви за работа.
Търсене на работни места >>>Последни обяви за работа
Заместник-мениджър филиал (м/ж) - София, ул. Тодор Каблешков 28
Лидл България ЕООД & КО. КД
Заместник-мениджър филиал (м/ж) - София, ул. Д-р Атанас Москов 18
Лидл България ЕООД & КО. КД
Касиер-продавач на пълен/непълен работен ден(м/ж) - София, ул. Алабин № 35
Лидл България ЕООД & КО. КД
Специалист Рипортинг на обучения (м/ж)
Лидл България ЕООД & КО. КД
Касиер-продавач на пълен/непълен работен ден(м/ж) - София, Ринг Мол, ул. Околовръстен път № 214
Лидл България ЕООД & КО. КД
Software Developer
Cross Source
Касиер-продавач (м/ж) -Търговище, бул. Александър Стамболийски № 48
Лидл България ЕООД & КО. КД
Senior Java Developer
Cross Source
C/Embedded Software Developer
Cross Source
Касиер-продавач на пълен/непълен работен ден(м/ж) - София, бул. Мария Луиза № 58
Лидл България ЕООД & КО. КД
Аранжор нощна смяна (м/ж) - София, бул. Мария Луиза № 58
Лидл България ЕООД & КО. КД
Служител в магазин с избор на работно време (м/ж)-София, ж.к.Младост 3, ул.Д-р Атанас Москов № 18
Лидл България ЕООД & КО. КД
Хигиенист (м/ж) 30 ч/седм. - Стара Загора, ул. Хаджи Димитър Асенов № 3
Лидл България ЕООД & КО. КД
Digital Marketing Specialist
Astrea Recruitment
Служител в магазин с избор на работно време (м/ж) - София, ул. Алабин № 35
Лидл България ЕООД & КО. КД
Mechanical Product Designer – Tray & Pouch Packaging
Cross Source
Quality Engineer
Cross Source
DevOps Engineer
Cross Source
Backend Developer
Cross Source
Работа: Ферментатор - Често задавани въпроси
👉 Каква е длъжностната характеристика на професията Ферментатор?
Ферментаторът е професия, свързана с използването на различни видове микроорганизми и ферменти за производство на продукти и хранителни добавки. Ферментаторът работи с микроорганизми и ферменти за производство на различни продукти, като хранителни добавки, инженерни материали, биофуранси, биотехнологични структури и др. Той трябва да интерпретира и изпълнява инструкциите на клиентите, да контролира качеството на продуктите, да поддържа и управлява лабораториите и да осигурява безопасност на производството.